Workshop begeleiders in het groen

Wil je jou kennis over de natuur uit dragen aan andere mensen of wil je hier cursussen over volgen zodat we jou in de toekomst in kunnen zetten bij rondleidingen en workshops?

De Groene Oase is een organisatie die biodiversiteit en duurzaamheid wil vergroten en als bestuur sámen met anderen een Helende tuin wil creëren.

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij informatiebijeenkomsten en lessen aan schoolklassen over de bloemetjes en de bijtjes. Veel boeken en informatie zit al in de knop! We kunnen nog hulp gebruiken bij het ontpoppen van al onze ideeën … Dus wil je jou kennis delen of zelf meer leren over de wonderen in de natuur? Meld je dan bij 🐝 ons aan!

 

 

 

De Groene Academie is er ook voor jou!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen in het educatie team en creatie team ook kunnen we nog hulp gebruiken in ons communicatie team en zou de hulp van een graficus of blogger/flogger welkom zijn.. DOENers die mee willen helpen in het groen zijn tevens welkom! Ervaar hoe heerlijk het is om BUITEN te zijn, en help mee om van De Groene Oase een klein paradijsje te maken. Wil je meer leren over de natuur? Dat kan! Kijk op de website en laat je verassen door het aanbod:  https://www.degroeneacademie.nl/ 

 

Wie wil er naar bijvoorbeeld deze cursus?

Excursie Pure verwondering

Datum 29 juni Locatie: Vogelenzang Aanvang: 9:00 uur, duurt 3 uur

Buitenatelier Natuurcreaties

Datum 27 juli Locatie: Overveen Aanvang: 9:00 uur, duurt 3 uur