Wilgen bomen geplant

Het word al mooier op ons voedselbos en in onze fruitbomen weide waar we vandaag 5 dikke wilgen met wortels in de grond gezet hebben bij de entree. Inge is lekker aan het mulsche geweest, om de bomen te verwennen.
Arnout en Gerard hebben nog wat bramentakken tussen het de hoge begroeiing vandaan gehaald, alles bij elkaar weer een fantastische dag.

Gerard Baij is bezig geweest om rond de fruitbomen, bessenstruiken en lindeboom een mulch laag aan te brengen. Hiermee maken we een gezonde boomspiegel. De wormen, torren en rupjes kunnen dan lekker hun werk doen.

 

 

Mulch, stekjes en bijenhotel

 

Gerard Baij is met Frank, Meera en Inge even gekeken naar het gemulschde hart hoe de wormen en torretjes de grond aan het bewerken zijn.

 

Terwijl Frank lekker bezig was met eikenboom stekjes planten in de windsingel, was Inge bezig de ingang naar de tuin aan verfraaien door ondermeer het bijenhotel te voorzien van een mooie laag gras.
Samen zijn Arnoud en Gerard nog weer aan het stoeien geweest met de bramen en het hout dat in de bramen ligt, waar we een prachtige houtwal van hebben gemaakt.